kik vagyunk mi?

— TÖRTÉNETÜNK —


Mint gondolat úgy kezdődött, hogy mire lehet mindig szükség, mibe érdemes belekezdeni? Majd kiteljesedett abban, hogy mivel tudunk többet nyújtani, mint mások?

Takarításban például nem csak kihúzzuk a kukákat, felsepregetünk ímmel-ámmal, megvizezzük a padlót, hogy tocsogjon, lássák volt takarítás, hanem kicseréljük a kiégett égőket, ösztönözzük a lakókat a környezettudatos szemétgyűjtésre, javaslatokat teszünk a társasház tisztán tartására, akkor is le fogunk hajolni a szemétért, ha nem a heti takarítás napja van, hanem csak eszközöket vagy takarítószereket viszünk, vagy ha bármilyen hibát észlelünk, azt jelentjük a közös képviselőnek.

Hozzáállásunkat jó pár éves társasház-kezelői tapasztalatainkból eredeztetjük, melynek köszönhetően gondnoki szemmel tekintünk házainkra.

És miben vagyunk mások az ezermesterkedést illetően? Maximalisták vagyunk, ezért addig vagyunk ott felár nélkül, amíg nem olyan, mintha a saját otthonunkban csináltuk volna.


Válasszon minket és partnereinket!

— Partnereink —


Kapcsolatban állunk számos szakemberrel, akiket akkor keresünk meg, ha idő hiányában nem tudunk vállalni bizonyos megkereséseket vagy sokkal nagyobb szakértelemre van szükség azon a területen.

Kipróbált, megbízható emberek, legyen az akár lakatos, üveges, villany-, gáz-, vízszerelő és duguláselhárító, ajtó és nyílászáró technikus, kertész, takarító, kártevő- és rágcsálóirtó vagy akár egy segédmunkás nehéz fizikai munkákhoz (lomtalanítás).


Hívjon bizalommal partnereinket illetően!